Navigatie

Privacybeleid Project-3

Versie 2.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 21 mei 2018.

Ik ben me ervan bewust dat je vertrouwen stelt in mij en mijn bedrijf. Ik geef veel om jouw privacy en zie het als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens en zal deze nooit, voor commerciële doeleinden, verstrekken aan een derde partij.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Project-3. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 21 mei 2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid omschrijft welke gegevens door mij worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld.  Ook leg ik je uit op welke manier ik jouw gegevens opsla en hoe ik de gegevens tegen misbruik bescherm. Ook leg ik je uit welke rechten je hebt met betrekking tot de gevens die je aan mij verschaft. Als je vragen hebt kun je ten alle tijde hierover contact opnemen. De contactgegevens vind je onder aan deze pagina.

Door gebruik te maken van de website geef je aan het privacybeleid van Project-3 te accepteren.

Over de gegevensverwerking
Hieronder kun je lezen op welke wijze ik jouw gegevens verwerk, waar deze zijn opgeslagen, welke beveiligingstechnieken ik hiervoor gebruik en wie deze gegevens kan inzien.

SSL-certificaat
Alle activiteiten op de website vinden plaats via een beveiligde SSL-verbinding. Dit is een gecodeerde verbinding tussen de server en de bezoeker. Je kunt deze verbinding herkennen aan het ‘slotje’ in de url-balk.

MijnWebwinkel
Mijn webwinkel is ontwikkeld met de software van MyOnlineStore. Persoonsgegevens die je ten behoeve van mijn dienstverlening aan mij beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot je gegevens om mij (technische) ondersteuning te bieden indien dit nodig is. Zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die ik met hen heb gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot je gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Mailchimp
Voor het versturen van een nieuwsbrief maak ik gebruik van de diensten van Mailchimp. Mailchimp zal je naam en emailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke mail die ik verzend vind je een link waarmee je je uit kunt schrijven voor de nieuwsbrief. Je gegevens worden door Mailchimp beveiligd opgeslagen. Mailchimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of emails worden geopend en gelezen. Mailchimp behoudt zich het recht voor om je gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Payment processors | Mollie
Voor het afhandelen van de betalingen in mijn webwinkel maak ik gebruik van de betaalprovider Mollie. Mollie verwerkt je naam, adres, woonplaatsgegevens en je betaalgegevevens (bankrekeningnummer). Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht om je gegevens te gebruiken om hun dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor de verwerking van jouw gegevens verwijs ik je graag naar hun privacyverklaring.  https://www.mollie.com/nl/privacy

WebwinkelKeur
Via WebwinkelKeur verzamel ik reviews. Op het moment dat je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om je naam, woonplaats en emailadres achter te laten. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met mij zodat ik de review aan je bestelling kan koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam en woonplaats eveneens op de eigen website. Is sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op je review te geven. In het geval dat ik je uitnodig om een review achter te laten, deel ik je naam en emailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel om je uit te nodigen een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor heb ik aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.


Verzending & Logistiek
Op het moment dat je een bestelling plaatst is het mijn taak om het pakket bij je te laten bezorgen. Ik maak hiervoor gebruik van de diensten van PostNL en DHL. Het is noodzakelijk dat ik je naam, adres en woonplaatsgegevens met deze partijen deel. PostNL en DHL gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat deze partijen onderaannemers inschakelen, worden je gegevens ook aan deze partij ter beschikking gesteld. Omdat deze bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor de verwerking van jouw gegevens verwijs ik je graag naar hun privacyverklaring. https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/ https://www.logistics.dhl/nl-nl/home/voettekst/privacyverklaring.html

Facturatie & Boekhouding
Voor het bijhouden van mijn administratie maak ik gebruik van de diensten van een boekhouder. Ik deel je naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot je bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van de verkoopfacturen. Je persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Mijn boekhouder is tot geheimhouding verplicht en zal je gegevens vertrouwelijk behandelen. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.

Gepersonaliseerde producten & producten die op bestelling gemaakt worden.
Sommige van mijn artikelen (waaronder de tuinposters en de gepersonaliseerde posters) worden op bestelling gedrukt en verzonden. Om het verzendproces te versnellen worden de artikelen rechtstreeks vanaf de drukkerij naar de klant gestuurd. Hierbij geef ik jouw adresgegevens aan de betreffende drukkerij. Zij zullen jouw gegevens alleen gebruiken voor het versturen van de artikelen.

Facebook
Voor het adverteren op Facebook maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan de personen die voor mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Cookies
Daarnaast gebruik ik cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of in moet vullen. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan de website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van jouw browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van de bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je je browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, social media cookies en marketing cookies.

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je de website gevonden hebt.
Sociale media cookie: Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te liken. Deze button werkt door middel van een code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.
Review sites (marketing cookies): Voor het ontvangen van beoordelingen maak ik gebruik van de Webwinkelkeur. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.


Derden
Ik zal jouw gegevens niet delen met andere partijen dan hierboven zijn beschreven. Ook verkoop ik jouw gegevens niet aan derde partijen. 

Overig
Ik zal nooit per mail of telefonisch contact met je opnemen en je vragen naar je gegevens, wachtwoorden of iets dergelijks. Hooguit zal dit gebeuren als gegevens ontbreken en ik hierdoor je bestelling niet naar je toe kan sturen.


Doel van de gegevens verwerking


Algemeen doel van de gegevens verwerking
Ik gebruik jouw gegevens uitsluitend om je bestelling te kunnen verzenden. Het doel van de verwerking heeft altijd direct verband met de opdracht die je mij verstrekt. Ik gebruik je gegevens niet voor gerichte marketing. Als je je gegevens met mij deelt en ik gebruik deze gegevens om -anders dan op je verzoek- op een later moment contact met je op te nemen, vraag ik hiervoor altijd expliciet toestemming. Je gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan de hierboven beschreven punten. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en mij of een eed of wettelijke verplichting.

Voor overige zaken (bv het ontvangen van een nieuwsbrief) vraag ik expliciet om jouw toestemming. Indien je niet langer de nieuwsbrief wilt ontvangen, is er in elke nieuwsbrief een mogelijkheid om je hiervoor uit te schrijven.

Automatisch verzamelde gegevens
Gegevens die automatisch worden verzameld door mijn website worden verwerkt met het doel om mijn dienstverlening te verbeteren. Dit zijn gegevens (bijvoorbeeld je IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
In voorkomende gevallen kan Project-3 op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van je gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval ben ik gedwongen om je gegevens te delen, maar zal ik binnen de mogelijkheden die de wet mij biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijn van de gegevens
Plaats je een bestelling in de webshop, dan ben ik volgens de Belastingdienst verplicht om jouw ordergegevens zeven jaar te bewaren. Wanneer je je alleen hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan delete ik jouw emailadres op het moment dat je je uitschrijft voor de nieuwsbrief.

Jouw rechten
Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heb je als betrokkende bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens mij worden verwerkt. Ik leg je hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe je je op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel stuur ik om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van je gegevens enkel naar het bij mij reeds bekende e-mailadres. In het geval dat je de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zal ik vragen dit te legitimeren. Ik hou een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek anonimiseer ik de gegevens.

Je hebt ten alle tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoongegevens als je vermoedt dat ik je gegevens op een verkeerde manier gebruik.

Inzagerecht en rectificatierecht
Je hebt altijd het recht om de gegevens die ik verwerk en die betrekking hebben op jou of daartoe herleidbaar zijn, in te zien of te laten aanpassen. Je kunt hiervoor een verzoek doen en ontvangt hier binnen 30 dagen reactie op. Als je verzoek wordt ingewilligd dan stuur ik je op het bij mij bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder ik deze gegevens heb opgeslagen of een bevestiging dat je gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking
In principe verwerk ik alleen jouw gegevens die ik nodig heb voor het af kunnen ronden van een bestelling. Je hebt altijd het recht om de gegevens die ik verwerk of laat verwerken en die betrekking hebben op je persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten beperken. Je kunt hiervoor een verzoek doen en ontvangt hier binnen 30 dagen reactie op. Als je verzoek wordt ingewilligd dan stuur ik je op het bij mij bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn beperkt.

Recht op overdraagbaarheid
Je hebt altijd het recht om de gegevens die ik verwerk of laat verwerken en die betrekking hebben op je persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. Je kunt hiervoor een verzoek doen en ontvangt hier binnen 30 dagen reactie op. Als je verzoek wordt ingewilligd stuur ik op het bij mij bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over jou die ik heb verwerkt of in opdracht van mij door derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kan ik in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten
Je hebt in voorkomende gevallen het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door of in opdracht van Project-3. Als je bezwaar maakt zal ik onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van je bezwaar. Is je bezwaar gegrond dan zal ik afschriften en/of kopieën van de gegevens ik verwerk of laat verwerken aan je ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

Je hebt bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profilering te worden onderworpen. Ik verwerk je gegevens niet op een zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Ben je van mening dat dit wel zo is, neem dan contact met mij op.

Autoriteit Persoonsgegevens
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Project-3 en kom er je met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. LINK

Datalek melding
Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Wijzigingen in het privacybeleid
Ik behoud ten alle tijde het recht om mijn privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop ik reeds verzamelde gegevens verwerk, dan breng ik je daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens
Project-3
Contactpersoon: Aly Katstra
Beline 3
9291 JA Kollum
T: 06 5081 9034
E:
info@project-3shop.nl

 

© 2016 - 2018 Project-3 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.